Telialigaen - Playerunknown's Battlegrounds

GameFraym og Apeks viser klasse i Telialigaen

Forhåndsfavorittene i PUBG leverte sterkt i sesongens andre runde.

«Tekkerz» og GameFraym leder Telialigaen etter to PUBG-runder.
PUBG Corp., Privat (Montasje. Gamer.no)

Andre runde med Playerunknown's Battlegrounds i Telialigaen er over, og endelig fikk vi den kampen ekspertene tippet på forhånd. Tabelltopp GameFraym viste seg allerede sterk i forrige uke, men denne gangen var også Apeks med på notene da de to antatte favorittene disket opp med storshow.

– Apeks viser at de skal være med hele veien inn, mens GameFraym beholdt forspranget til sin nærmeste konkurrent. Resten av ligaen samler seg, så det blir som vi forventet på forhånd at det er en stor pulje med lag som kan gjøre det bra, men det er Apeks og GameFraym som skal være de beste, lyder oppsummeringen fra kommentator Stian «Eiefant» Storrvik.

PUBG i Telialigaen går hver tirsdag fra klokken 19:00 de neste ukene. Du kan følge kampene direkte på Twitch-kanalen til Gamer.no.

Slik ser PUBG-tabellen ut etter to runder.
Telialigaen

God flyt for GameFraym, med endringer på vei

Etter ti kamper unnagjort er GameFraym det eneste laget som har karret til seg over 100 poeng. Med 118 poeng og hele 76 elimineringer har gutta bygget opp en solid ledelse til storkonkurrent Apeks, og Aleksander «TekkerZ» Handeland sier seg fornøyd så langt.

– Jeg synes vi gjennomførte en god runde i går. Vi spiller bra sammen som et lag og klarer å tilpasse oss godt til de sirklene som var. Vi ser på Apeks som den eneste konkurrenten vår, så vi jobber hardt for å holde oss på topp, forteller GameFraym-spilleren til Gamer.no.

Fortsettelsen på sesongen blir imidlertid litt annerledes for Telialigaens regjerende mester, ettersom rutinerte «Ultra» har bestemt seg for å legge PUBG-karrieren på hylla. Erstatteren blir «Felix», som ifølge «Tekkerz» er klar til å kline til fra første stund.

– «Ultra» har masse erfaring, så det er synd å miste en slik kvalitetsspiller. [...] Vi har spilt med «Felix» i omtrent to uker nå og han har prestert bra, så jeg har kjempetro på at han kommer til å prestere godt med oss, melder Handeland.

LES OGSÅ: To klare forhåndsfavoritter til PUBG-høsten i Telialigaen »

Slitne Apeks-gutter

«Simsy» og resten av Apeks-gutta har spilt mye PUBG i det siste.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Good Game

I den innledende runden ble det flere ujevne resultater for Apeks, men tirsdag meldte laget seg for alvor med i Telialiga-kampen. Erik «Simsy» Gravrok og gjengen sanket 54 poeng på dagen og klatret med det opp fra 6. til 2. plass. Ting kunne imidlertid ha gått enda bedre om teknikken var på stell.

– Ja, vi starter bra, men vi har jo PC-krasj i tre av fem kamper der vi mister en spiller på grunn av det. Ellers greit, konstaterer Gravrok.

Les også
Anmeldelse: Playerunknown's Battlegrounds

At Apeks-spillernes PC-er skranter litt er kanskje ikke så rart. Gutta har nettopp fullført over tre tettpakkede uker med turneringsspill, og akkurat som maskinene forteller «Simsy» at laget kjemper mot utmattelse og firkantøyne. Nå begynner ting imidlertid å roe seg ned igjen, og planen er klar for å slå tilbake for fullt til neste uke.

– Neste uke skal vi på treningsleir igjen i Oslo. GameFraym spiller bra i Telialigaen, men vi får se hvem som holder lengst. Vi burde vel ta dem, melder Gravrok med glimt i øyet.

Fortsettelsen på PUBG-sesongen går 27. oktober, med fem nye kamper. Sendingen ser du fra klokken 19:00 på Twitch-kanalen til Gamer.no.

Siste fra forsiden