Telialigaen - Playerunknown's Battlegrounds

Gamefraym sikret Telialigaens aller første PUBG-trofé

Feide over all motstand.

PUBG Corp., Goodwill, Gamer.no

GameFraym skrev seg tirsdag inn i historien som vinner av den første Telialiga-sesongen i Playerunknown's Battlegrounds.

Laget med Aleksander «Himannen» Sølvsberg Slungaard, Sturla «Sphoof» Rørvik, Tristan «Silerzz» van den Houte og Sturla «IntenZ» Hoberg i spissen seilte ifra konkurrentene, og vant til slutt uten noen problemer.

– Vi styrte skuta fra start til slutt og det visste jeg ville holde til 1. plass. Jeg følte at laget mitt kastet bort seieren i fjor, så det var deilig å slå tilbake, forteller Hoberg.

Her er de fem beste lagene fra Telialigaens høstsesong i Playerunknown's Battlegrounds.
Telialigaen

Maktdemonstrasjon

Foran andre halvdel av sluttspillet var det enda jevnt blant topplagene. Det fikk GameFraym riktignok satt en stopper for på dag tre, med en helt vanvittig prestasjon som sendte laget over 40 poeng foran nærmeste konkurrent.

– Vi hadde det egentlig bare gøy og er fulle av selvtillit. Det er mål og mening bak alle fightene vi tar, så vi vinner så og si alt på grunn av det. Også har vi egentlig grei kontroll på alt og alle hele veien, mener Hoberg.

Også kommentator Stian «Eiefant» Storrvik måtte la seg imponere av det «IntenZ» og gjengen leverte på dag tre.

– GameFraym sin prestasjon på mandag var helt sinnsyk. De kom inn, dominerte lobbyen fullstendig og beviste på én dag at de er Norges beste PUBG-lag. Det er virkelig en stor prestasjon å være så enestående sammenlignet med sine argeste rivaler, og de får det til å se lett ut, kommenterte Storrvik.

Med seieren så godt som sikret, innrømmer «IntenZ» at laget mistet litt fokus på siste dagen. Det ble ingen seire på tirsdag, men solid skyting og effektiv utnytting av muligheter sørget likevel for at GameFraym sanket nest flest poeng og dermed økte forspranget til de nærmeste konkurrentene.

– Det blir litt sånn siste dagen at folk ikke hører etter og så videre, men det var egentlig grei skuring. Det var greit å spille i dag, selv om det ble mye feil fordi vi allerede var trygge på seier, påpeker Hoberg.

Fikk likevel spenning

Selv om førsteplassen i realiteten var avgjort før tirsdagens kamper, fikk vi likevel mye spenning om plassene bak. Playwell hadde begynt dagen på andreplass, men klarte ikke å henge med i toppen og åpnet dermed døren for andre lag.

Les også
Anmeldelse: Playerunknown's Battlegrounds

– Vi underpresterte veldig når det gjaldt som mest, og det fikk vi svi for. Tok mange gale valg i løpet av kampene, som kostet oss altfor mye, lyder oppsummeringen fra Playwells Rune «Aaab» Salvesen.

Bak kom både Timber og Ukjent Mix fossende, og med kun 17 poeng mellom de tre lagene før siste kamp kunne alt skje. Playwell røk tidlig, og var dermed avhengig av ekstern hjelp. Det fikk de også, signert outsideren Penguin Punch som tok sin andre seier for dagen foran nettopp Ukjent Mix og Timber.

Kalkulatorene fikk sitt å stri med da poengene skulle regnes ut, og fasiten ble 154 poeng til både Playwell og Timber, med Ukjent Mix like bak på 151. Med flere drap på statistikken holdt Playwell andreplassen med et nødskrik, mens Timber måtte nøye seg med bronsen.

– Jeg er storfornøyd med lagkameratene mine, «Sunny», «Maskin» og «Reggisbolla». Kjempebra jobbet sammen som et lag gjennom hele sluttspillet. Det er litt surt å få 3. plassen, men hadde jeg fått vite i forkant at vi skulle ta tredje så hadde jeg vært storfornøyd, konkluderer Tord «Sudney» Sundeng fra Timber.

Ifølge «Eiefant» viste TImber seg frem som et fremtidig topplag i Norge, gitt at de slutter å stikke kjepper i hjulene på seg selv. Samtidig legger kommentatoren ikke skjul på at Playwell presterte langt under forventet nivå.

– Jeg tror ikke det er fordi de forsøkte for hardt å ta igjen GameFraym, men fordi de var redde for å gjøre det dårlig. Veldig ofte så vi Playwell på utkanten av sonene, og det så ikke ut som de fikk muligheten til å spille sitt spill i det hele tatt, avslutter Storrvik.

Tidenes største enkeltturnering i PUBG er i gang.
Norske «Aitzy» er videre til semifinaler, som fortsetter til helgen »

Siste fra forsiden