Gamer CSGO Gather

Gamer.no har gather for norske Counter-Strike-spillere

Spill på 128 tick-servere med EAC og omfattende statistikk.

Kapteinene velger sine lagkamerater. Skjermbildet er fra betaperioden.
Gamer.no

Etter 629 spilte kamper er vi klare til å lansere døgnåpen Gamer CSGO Gather. Fra fredag 22. september er tjenesten åpen på alle døgnets tider – inkludert helg.

Prøv Gamer CSGO Gather her »

Kampen er klar til å spilles på Cache.

For å feire lanseringen vil alle som har deltatt i de 700 første kampene være med i trekningen av gratis Gamer CSGO-abonnement. Dette gir tilgang til eksklusive premierte turneringer, utvidet innsikt i spillerstatistikken og en bannerfri opplevelse på Gamer.no. Vi trekker ti vinnere som får én gratismåned hver.

Som å møte opp på løkka

Over halvparten av kampene så langt i gather-sesongen er spilt på Mirage og Cache.

Gamer CSGO Gather er et tilbud der nordmenn kan møte hverandre i morsomme, uformelle kamper. Systemet fungerer omtrent som god, gammeldags løkkefotball: Du møter opp og søker etter en kamp, og så snart det er 10 spillere sendes man videre for å stemme på kaptein. Kapteinene velger så sine lagkamerater før de vraker kart på vegne av laget.

Alt foregår på våre 128 tick-servere med EasyAntiCheat og eBot. All spilling på gatheren genererer omfattende statistikk som er synlig for alle.

Disse spillerne har utmerket seg til nå.

Tjenesten er på et teknisk stabilt nivå nå, men vi skal utvikle mye fremover for å gjøre opplevelsen best mulig for deltakerne.

En god del av det som er gjort de siste månedene sørger for at vi nå kan videreutvikle selve tilbudet. Vårt hovedmål er jevne kamper, god oppførsel og færrest mulig spillere som forlater kampene.

Nyttige lenker:

Les også
Viktige regelendringer i Telenorligaen høsten 2018

Siste fra forsiden