Gamer.no med E3-seksjon

Gamer.no er på plass i USA for å gi leserne siste nytt fra E3 - verdens største spillmesse. I år har vi satt opp en dedikert E3-seksjon, hvor dere kan finne alt dere trenger å vite om E3 2004.

På E3 kommer utviklere fra hele verden og viser frem det de holder på med akkurat nå, og som vi kan forvente oss lansert i alt fra overskuelig fremtid til flere år fremover i tid. Vi pressefolk får lov til å spørre utviklerne gule og grønne slik at dere her hjemme kan lese om alt det nyeste og hotteste - akkurat her på Gamer.no.

Gamer.no sender i år to journalister som skal dekke hele E3, samt alle pressekonferansene som finner sted før og etter selve messen, der i blant de årlige tilstelningene til Sony, Microsoft og Nintendo. Vi kommer til å legge særlig vekt på å fremme artiklene på nettstedet vårt i år, og kommer til å gi dere daglige oppdateringer av hva som skjer på E3-messen og pressekonferansene, nyheter, intervjuer og dyptgående rapporter.

Vi kommer til å legge ut nye skjermbilder og forhåpentligvis også videosnutter, alt i forsøk på å gjøre Gamer.no til nettstedet du besøker når du vil vite om hva som skjer på spillfronten fremover. I år stiller vi også med en helt ny E3-seksjon (e3.spillverket.no) som skal gjøre det enkelt for alle våre lesere å finne alle de E3-aktuelle sakene raskt og smertefritt, og gir oss muligheten til å filtrere ut disse sakene fra det dagligdagse stoffet.

Pass på å besøke Gamer.no daglig i tiden under og etter 12. til 14. mai i år, og vi skal gjøre vårt absolutt beste med å formidle mengder av daglige oppdateringer fra årets spillbegivenhet nummer én, direkte fra Los Angeles!

Siste fra forsiden