Blast Premier Fall Finals

Gamer.no viser kamper fra Blast Premier Fall Finals

«vENdetta» og «FrisoreN» loser deg gjennom helgens største begivenhet i Counter-Strike: Global Offensive.

Gamer.no sender semifinalene av Blast Premier Fall direkte fra København.
Adela Sznajder

Det er klart for BLAST Premier Fall Finals. Turneringen som spilles i København avgjør hvilket lag som sikrer seg den siste deltakerplassen til BLAST Premier World Final 2022.

Anført av Preben «FrisoreN» Røstad og Halvor «vENdetta» Gulestøl, sender Gamer lørdagens semifinalekamper og søndagens finale på vår Twitch-kanal fra klokken 15:30. Første semifinale spilles mellom norskeide Heroic og amerikanske Liquid.

Norske semifinaler

FaZe kommer fra en skuffende majorturnering i Rio, hvor de ikke bare røk tidlig ut av turneringen, men også mistet førsteplassen på HLTV.orgs sin verdensranking. Laget befinner seg nå på en åttendeplass.

Nygaard og FaZe vil være revansjesugne etter Majorem og viste ingen nåde i gruppespillet hvor de feide både OG og Heroic av banen.

Nevnte Heroic klarte likevel å sikre seg en semifinaleplass mot Liquid, da de vant sin kvartfinalekamp mot G2. Den norskeide organisasjonen kommer til turneringen i god form etter en imponerende oppvisning i Rio, der de kunne juble for andreplass og nærmere 1 700 000 kroner i premiepenger.

Les også: Telialigaen inngår samarbeid med storturnering

FaZe og Heroic har allerede er sikret seg hele 400 000 kroner denne helgen. Begge lag vil likevel ha ambisjoner om å vinne turneringen og sikre seg den siste plassen til BLAST Premier World Final 2022. Her skal åtte lag sloss om muligheten til å stikke av med 5 000 000 kroner. Den avgjørende Blast-turneringen spilles i De Forente Arabiske Emirater mellom 14.-18. desember.

Du kan følge Blast Premier Fall Finals på Gamer.no sin Twitch-kanal fra lørdag klokken 15:30

Siste fra forsiden