Counter-Strike: GO

Gamers2 henter norsk Copenhagen Wolves-spiller

Joakim «jkaem» Myrbostad skifter beite.

Adela Sznajder/DreamHack

Dette er Gamer2s nye lagoppstilling

Vis mer

Dennis «dennis» Edman

Håvard «rain» Nygaard

Ricardo «fox» Pacheco

Mikail «Maikelele» Bill

Joakim «jkaem» Myrbostad

Copenhagen Wolves skriver på sine nettsider at den norske spilleren Joakim «jkaem» Myrbostad har blitt solgt til Gamers2, hvor han blir gjenforent med sine tidligere lagkamerater fra LGB, Håvard «rain» Nygaard og Mikail «Maikelele» Bill. Myrbostad erstatter Adil «ScreaM» Benrlitom, etter at den belgiske stjernespilleren gikk til det franske laget Titan forrige uke.

– En drøm som går i oppfyllelse

Myrbostad har spilt som stand-in for Gamers2 tidligere, da han var med på å slå Titan 16-2 i FACEIT League Stage 3. Han ble også rangert som Copenhagen Wolves beste spiller under helgens DreamHack Open Stockholm.

Myrbostad kom med følgende uttalelse på G2s hjemmeside i forbindelse med signeringen:

– Jeg er veldig glad for og stolt av å være en del av G2.Kinguin. Det er en drøm som går i oppfyllelse! Jeg tror vi kan gjøre store ting med denne oppstillingen! Jeg vil også takke CPH Wolves, lagets eier og spillerne for tiden jeg tilbrakte der!

G2s grunnlegger og styreformann, Carlos «ocelote» Rodríguez Santiago hadde følgende å si om signeringen:

Håvard «rain» Nygaard får norsk lagkamerat.

– Det å sette sammen et topplag handler om å skaffe den beste miksen av individuelle ferdigheter samt å få den beste synergien på plass. Men det handler også om at alle spillerne burde føle seg vel og i harmoni med hverandre - spesielt med tanke på resultater og yteevne i det lange løp. Vi tror vi vil nå det målet ved å anskaffe «jkaem». Vår nåværende oppstilling var interessert i å skaffe «jkaem», og vi prøvde å få det til å skje hurtig. Og det var deres begeistrelse for hans potensielle signering som gjorde at vi jobbet som lynet. Vi vil takke Jakob, styreformann i Copenhagen Wolves, som var veldig støttende til å få denne avtalen til å skje. Nå tror vi at vi har et kick-ass Counter-Strike-lag som kan oppnå suksess i det lange løp. Vi har gjort vårt beste for å samle disse spillerne, og vi vil overgå forventingene til vår støtte til spillerne gjennom den spennende reisen vi har foran oss. Vår primære rolle er å støtte spillerne, gjøre de fornøyde og gi de forutsetningene som er nødvendige for best mulig ytelse. Takk, «jkaem», for din tillit, og velkommen til G2.

Det er for øyeblikket ikke kjent hvem som erstatter Myrbostad.

Rykter om spilleroverganger

Nyheten om at Gamer2s lagoppstilling er komplett igjen kan legge en demper på de siste ukenes overgangsrykter i Counter-Strike-miljøet. Samme dag som det ble annonsert at «ScreaM» skulle forlate Gamers2 til fordel for Titan publiserte Fragbite en artikkel hvor de hevdet at sikre kilder meldte om et mulig spillerbytte mellom Gamers2 og Ninjas in Pyjamas.

Det svenske laget har slitt med dårlige resultater i lang tid, og kom seg ikke lenger enn til kvartfinalen under årets ESL One Cologne. Fragbite skrev at NiP muligens ville gjøre endringer i lagoppstillingen ved å erstatte Christoffer «GeT_RiGhT» Alesund, Adam «friberg» Friberg og Aleksi «allu» Jalli med de skandinaviske Gamers2-spillerne Mikail «Maikelele» Bill, Dennis «dennis» Edman og Håvard «rain» Nygaard. Dette har i ettertid blitt avkreftet fra begge lags hold.

Spillet fikk nylig en ny ham.
Counter-Strike fikk våpenjusteringer, forbedret «hitbox» og nye animasjoner »

Les også
Håper «pizzahjulet» forsvinner neste sesong

Siste fra forsiden