Games for Windows Live vokser

Frister med salg og spill på lanseringsdato.

Den digitale tidsalderen vokser seg stadig sterkere, og jammen forbedres ikke Games on Demand-tjenesten til Windows også.

Med et mildt sagt lite imponerende tilbud fra før av, er det mange som har fnyst og tenkt på systemet kun som et antipirattiltak. Nå ser det imidlertidig ut som om Microsoft tar opp kampen med andre nedlastningstjenester, og tilbyr fra og med i dag å laste ned spill på slippdatoen.

I første omgang er det spill fra 2K, Capcom, Rockstar, THQ, Ubisoft og fra Microsoft selv som vil få slippdato-behandlingen. Dette betyr at du istedet for å måtte kave deg til butikken, kan du umiddelbart laste ned spillet mens du sitter komfortabelt i godstolen.

Det hele begynner i dag med lanseringen av Prince of Persia: The Forgotten Sands til PC. For å feire tilbyr også Microsoft de to tidligere spillene i serien, Prince of Persia: Warrior Within og Prince of Persia: The Sands of Time til kun 200 Microsoft Points. 200 MS-poeng tilsvarer litt over 15 kr, og stort billigere blir det vel strengt talt ikke.

Følgende titler er også tilgjengelige akkurat nå, fra Games on Demand:
Age of Empires III
Assassin's Creed 2
Borderlands
Grand Theft Auto: San Andreas
Max Payne 2: The Fall of Max Payne
Tom Clancy's Splinter Cell Conviction
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Microsoft forventer at rundt 100 titler vil bli lagt til i biblioteket før årets ende.

Kilde: Pressemelding.

Siste fra forsiden