Gåteløsning med Asterix

Fargerik hjernetrim for barn

Atari slenger seg på hjernetrimbølgen og utgir et gåteløsningspill med alles favorittgaller.

Hjernetrim er en populær sjanger på DS, og Atari vil gjerne være med på leken. Med sin Asterix-lisens i bakhånd er de nå klare til å utgi et hjernetrimspill basert på den populære tegneserien.

Se romeren fly.

I Asterix Brain Trainer spiller du en liten gallergutt som gjerne vil bli stor kriger. Under en sommerferien blir han sendt på skole i en liten, velkjent gallerby. Der får Asterix oppgaven med å ta seg av poden og sørge for at han får litt vett i skallen.

Spillet byr på et variert antall minispill og vektlegger spesielt problemløsing og hukommelse. Innbyggeren i den lille byen har sine egen ferdigheter de underviser i, så de ulike minispillene vil bære preg av dette. Urgamle Senilix skal blant annet undervise i krigskunst og kvinner, mens trollmannen Miraculix underviser i medisin.

Det avholdes også eksamener hvor du må vise at du har fulgt med og kan svare for deg. Hvis dette blir for masete kan du istedet spille minispill med opptil tre andre over den trådløse oppkoblingen.

Asterix Brain Trainer er utviklet av franske Little Worlds Studio, en utvikler som for det meste jobber med spill til massemarkedet og barn. Atari skal utgi spillet i mesteparten av Europa 27. juni.

Siste fra forsiden