Gears of War - Netflix

Gears of War blir film og animasjonsserie hos Netflix

– Med muligheten for flere historier etter hvert.

Netflix

Netflix har kunngjort nok en stor spillsatsing. Denne gangen er det Gears of War som skal i ilden, og strømmegiganten har allerede linet opp to prosjekter basert på skytespillserien.

Først ut er en actionfilm, laget i samarbeid med utvikler The Coalition. Deretter kommer det Netflix kaller en animasjonsserie for voksne. Dersom disse gjør det bra, holder selskapet også døren åpen for å fortelle flere Gears of War-historier i fremtiden.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Ellers vet vi ingen verdens ting om verken film eller serie. Netflix har ikke satt dato på noe, og har heller ikke sagt hvem som tar på seg regissørhatten eller noen av skuespillerrollene. Vi kan dog forvente mye gørr, skyting og tørre replikker.

Det første Gears of War-spillet ble lansert i 2006, fritt etter fantasien fra Epic Games og selvutnevnt utvikler-badboy Cliff «Cliffyb» Bleszinski. Serien tar for seg krigen mellom mennesker og en utenomjordisk rase kalt Locust Horde.

Serien har vært innom forskjellige hovedrollefigurer, men det er nok Marcus Fenix som er best kjent som frontfigur for Gears of War. Så gjenstår det å se hvilke historier Netflix ønsker å fortelle.

LES OGSÅ: Liam Hemsworth ble visstnok nesten valgt som Geralt for The Witcher-serien allerede i 2018 »

Siste fra forsiden