The Witcher - Henry Cavill - Netflix

– Liam Hemsworth ble nesten valgt som Geralt allerede i 2018

Henry Cavill-erstatteren skal ha vært blant favorittene da serien ble planlagt.

Henry Cavill (t.v.) er ferdig som Geralt. Liam Hemsworth tar over.
Netflix, Gage Skidmore, montasje Gamer.no - Creative Commons Attribution-Share Alike 2.o Generic

På tampen av oktober overrasket Netflix fans av The Witcher-serien – med tre sesonger på baken legger skuespiller Henry Cavill opp, etter å ha ha portretert hovedpersonen Geralt av Rivia siden oppstarten.

Fra og med sesong fire skal Liam Hemsworth – kjent fra The Hunger Games og Independence Day: Resurgence – ta over som monsterjegeren. Nå kommer det frem at valget om Hemsworth som den nye Geralt ikke kom helt ut av det blå.

Ifølge fan-nettstedet Redanian Inteligence var Hemsworth en av de sterkeste kandidatene til rollen allerede i 2018, før valget til slutt falt på Cavill. Da Cavill var på vei ut på tampen av innspillingen i sommer, skal ikke produsentene ha kjørt en omfattende ny prøvespillingsrunde, men antageligvis falt tilbake på Hemsworth basert på 2018-opptakene.

LES OGSÅ: Det aller første The Witcher-spillet får en remake »

Kontroversiell utskifting

Responsen på utskiftingen har vært variert, og det er ikke tvil om at Cavill har befestet seg som såppas sentral hos mange seere at det kan bli vanskelig å takle overgangen.

Flere fans har undret på hvorfor Cavill ikke skulle fortsette som Geralt, og har spekulert på om det skyldes en forskjell i hvor stor grad serien ønsket å gå en annen vei enn kildematerialet videre. Alt er dog ren grubling inntil videre.

Selv har Cavill vært temmelig ordknapp rundt utskiftingen. Den eneste kommentaren fra skuespilleren kom i en Instagram-post, der han ønsker Hemsworth lykke til i rollen.

– Min tid som Geralt av Rivia har vært fylt med både monstre og eventyr, og dessverre vil jeg legge fra meg medaljongen og sverdene mine for sesong 4. Inn for meg kommer den fantastiske Liam Hemsworth, som tar på seg rollen som Den hvite ulv.

The Witchers tredje sesong, som blir Cavills siste, har premiere sommeren 2023.

LES OGSÅ: Det nye The Witcher-spillet kommer tidligst i 2025 »

Siste fra forsiden