The Witcher Remake

Det aller første The Witcher-spillet får en remake

Lages fra bunn av i Unreal Engine 5.

Onsdag kveld kunne CD Projekt Red avsløre at det første The Witcher-spillet nå skal få en remake, og dermed lages fra bunn av på nytt.

Hovedansvaret for utviklingen skal tilhøre Fool's Theory, et polsk studio som tidligere har vært delaktige i utviklingen av alt fra Baldur's Gate 3 til Divinity: Original Sin 2. Studioet har ansatte som har arbeidet med The Witcher-serien tidligere, og utgiverne vil også være med på jobben.

Denne nye versjonen av The Witcher skal utvikles i Unreal Engine 5, og vil lages med de samme verktøyene som den neste The Witcher-trilogien. Ingen flere detaljer ble avslørt, annet enn at utviklerne gleder seg til å ta fatt på arbeidet og at CD Projekt Red ser med store øyne på det å lage deres første spill på nytt.

Et av mange nye prosjekter

Tidligere denne måneden kunne CD Projekt Red avsløre at de har mye på gang, inkludert starten på en ny serie med The Witcher-spill, en oppfølger til Cyberpunk 2077 og et frittstående prosjekt som da gikk under kallenavnt Canis Majoris. Sistnevnte er da altså denne nyutgaven av The Witcher.

Det første The Witcher-spillet ble lansert på PC i 2007, og er viden kjent for å være et ambisiøst, men særs keitete rollespill. De polske utgiverne forteller at de vil gjøre nyutgaven på en riktig måte, og ber spillere være tålmodige:

– Det vil ta en stund før vi kan dele flere detaljer, heter det på Twitter.

LES OGSÅ: Det nye The Witcher kommer tidligst i 2025 »

Siste fra forsiden