Gir ut gratis 2D-MMORPG

Utviklerne bak Atlantic Online har fortalt litt om sitt kommende gratisspill Wonderking.

Wonderking er det nyeste spillet til utvikleren Ryu & Soft. Med denne tittelen prøver utgiver Ndoors Interactive seg på å styrke tilstedeværelsen i sjangeren Blizzard har et solid grep om i disse tider, nemlig MMORPG-sjangeren. Spillet skal være et annerledes online-rollespill, med vanskelighetsgrad tilpasset alle typer spillere. Spillet er i 2D, og traileren på spillets offisielle nettsted tyder på at det er sjarmerende og barnevennelige greier det er snakk om.

Det skal også være mulighet å eie og dekorere hus. I disse kan trofeer og andre gjenstander oppbevares, og spilleren kan ta seg en mer eller mindre velfortjent lur. I tillegg vil spillere kunne skaffe seg og trene opp kjæledyr, som jo er ganske vanlig i MMORPG-spill.

Spillet har som de fleste andre rollespill flere ulike klasser, men i Wonderking kan spillerne bytte klasse underveis i spillet. Klassene man har å velge mellom er ganske tradisjonelle, både magikere, soldater, tyver og speidere har ulike egenskaper som kan mikses og trikses med. Wonderkings univers har også en rekke fartøy og ridedyr som spillerne kan kjempe fra. Det er ikke bare diverse kryp som må beseires, Wonderking vil også ha en spiller mot spiller-del, der beleiring og forsvar av borger og slott inngår.

Betaen til Wonderking er nå mulig å melde seg opp til på spillets nettsted, og det skal etter planen være klart i andre halvdel av 2009 i USA. Europeisk lansering er enda ikke kjent, men det er ikke usannsynlig at Wonderking vil være nedlastbart for europeere samtidig som USA-lanseringen.

Spillet vil som sagt være helt gratis. Det nevnte strategiske online-rollespillet Atlantica Online er tilgjengelig i mellomtiden, og er også helt gratis. Spillet har blitt godt mottatt, og er en indikator på at gratis ikke nødvendigvis betyr dårlig. Så gi det en sjanse.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden