Gitarspill til DS

Jam Session lar deg spille gitar ved hjelp av den trykksensitive DS-skjermen.

Ubisoft har kunngjort Jam Sessions, en forbedret vestlig versjon av den japanske suksessen Hiite Utaeru DS Guitar M-06. Ubisoft beskriver Jam Sessions som en gitar i lommeformat, og forteller at hver note har blitt tatt opp fra en ekte akustisk gitar.

Hovedfokuset i spillet ligger på Performance Mode, hvor du kan prøve å gjenskape ulike lisensierte låter. I motsetning til i Guitar Hero-spillene er ikke timingen forutbestemt, og hvor langsomt eller raskt du vil spille er opp til deg. Det eneste som er bestemt, er hvilke noter du må spille.

I Free Play-modus kan du spille akkurat det du vil, og om du er fornøyd med låten du har laget, kan du lagre den og spille den om igjen ved senere anledninger. Vi får også tilgang på en omfattende øvingsdel som prøver å lære oss å spille gitar fra bunnen av.

På dette tidspunktet ser det ikke ut til at låtlisten er helt spikret, men Ubisoft forteller at spillet kommer med låter fra dagens hotteste artister i tillegg til eldre favoritter. Ubisoft har ikke kunngjort noen europeisk utgivelsesdato enda.

Siste fra forsiden