God of War Ragnarök - spilletid

God of War Ragnarök varer angivelig i rundt 40 timer

Nytt rykte antyder at spillet får flere sideoppdrag enn forgjengeren.

PlayStation Studios

Det neste God of War-spillet – God of War Ragnarök – vil ta spillere 40 timer å fullføre. Det hevder Insider Gaming i en ny reportasje.

Det blir visstnok mer sideinnhold i God of War Ragnarök, sammenlignet med forgjengeren.
PlayStation Studios

Nettstedet hevder å ha snakket med kilder som er kjent med spillets omfang. Disse melder at hele opplevelsen er på 40 timer, der hovedoppdrag og spillets historie utgjør 20 av disse. De øvrige 20 timene er sideoppdrag og annet innhold.

Basert på How Long to Beat – som måler tiden det tar for en gjennomsnittsspiller å fullføre et spill – er historiens lengde i så fall ganske lik som det forrige God of War. Det ser riktignok ut til at Sony Santa Monica har slengt på mer sideinnhold denne gangen.

I 2018-spillet var det rundt 12 timer med sideinnhold – med tall fra How Long to Beat – sammenlignet med de visstnok 20 timene man trenger for sideinnholdet denne gangen.

Disse tallene vil selvfølgelig variere kraftig fra spiller til spiller, og avhenger for eksempel av hvilken vanskelighetsgrad man spiller på. Hvorvidt estimatet er riktig eller ikke får vi se når God of War Ragnarök offisielt lanseres på PlayStation 5 den 9. november.

LES OGSÅ: God of War Ragnarök-trailer setter fokus på spillets historie »

Siste fra forsiden