Godfall - PlayStation 5

Godfall er det første spillet offisielt bekreftet for PlayStation 5

Gearbox bringer actionfylt nærkamp til en ny konsollgenerasjon.

Gearbox og utvikler Counterplay Games kunne fredag avduke Godfall, det første spillet som offisielt er avduket for PlayStation 5. Ifølge Counterplay kommer spillet sent i 2020, tilsynelatende samtidig med den kommende Sony-konsollen, og det blir også blir å finne på PC via Epic Games Store.

Den første traileren for Godfall viser ikke stort fra selve spillet, men vi får et glimt av de visuelle kvalitetene som er mulig å oppnå på PlayStation 5. Videoen, som du kan se over, hinter også om en heftig dose action.

Som utvikleren forteller er Godfall et såkalt «looter slasher»-spill. Det blir altså snakk om å kverke fiender og samle på utstyr, men i stedet for skyting som vi finner i The Division eller Destiny blir det her fokus på nærkamp.

– Godfalls nærkamp i tredjeperson er flytende, dynamisk og interaktiv, med fokus på angrep fremfor forsvar. Mens mange spill i disse dage skaper katt-og-mus-utfordringer ment for å oppleves én gang, ønsker vi å by på mer omfattende kamper med varende gjenspillbarhet. I Godfall kan du forvente tilfredsstillende en-mot-mange-kamper i tillegg til en-mot-en-fokuserte sjefskamper, forklarer Counterplay via den offisielle PlayStation-bloggen.

Mens du kan spille alene er Godfall i utgangspunktet designet for å oppleves sammen med venner. Du kan spille med enten en eller to andre, der fienders oppførsel og vanskelighetsgrad vil endre seg basert på hvor mange som er med i gruppa.

Les også: Nå vet vi trolig hvordan PlayStation 5-kontrollen ser ut »

Siste fra forsiden