Godfall

Godfall har fått betalt og gratis ekstrainnhold

Og nå er spillet også ute på PlayStation 4.

Godfall ble utbasunert som et av de store spillene rundt PlayStation 5-lanseringen i fjor høst, men nå har spillet jaggu også blitt lansert på PlayStation 4. Den antatt slappere utgaven av spillet ble annonsert allerede i juni, og ble lansert med brask og bram nå, den 10. august.

Med på slep kommer to runder med ekstra innhold for alle utgaver av spillet, hvorav én er gratis og én vil koste deg den nette sum av 219 kroner.

Det er nok ganske hett i Fire-riket.
Espen Jansen/Gamer.no

Førstnevnte går under tilnavnet Lightbringer som gir alle spillere tilgang på en ny modus hvor man kan hamle opp med tilfeldige bølger med fiender på høyt nivå og samle masse nytt «loot». Med til gratisoppdateringen hører også en beta-funksjon som endelig skal la deg matche med tilfeldige spillere.

Den betalte utvidelsen heter Fire & Darkness, og byr på et helt nytt flammebasert spillområde med nye fiender, nye oppdrag og nye mellomsekvenser, for å nevne noe.

Den nye PlayStation 4-utgaven vil også ha «cross-play» med PlayStation 5-utgaven, slik at alle PlayStation-spillere skal kunne spille sammen. PC-spillere er foreløpig ikke like heldige, og må klare seg alene.

Alle som kjøper PlayStation 4-utgaven vil også kunne oppgradere til PlayStation 5-versjonen gratis.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Godfall »

Siste fra forsiden