Godzilla i aksjon igjen

Liker du å ødelegge ting? Da er kanskje det nye Godzilla-spillet, som blant annet kommer til Wii, noe for deg.

Godzilla: Unleashed beskrives som et kampspill av gigantiske proporsjoner. Her får vi kontroll over beistet som ble et underholdningsikon da det for mange herrens år siden valgte å gå løs på millionbyen Tokyo, men denne gangen må kjempeøglen Godzilla kjempe for å redde verden, ikke ødelegge den.

Skjermbilde fra Godzilla på Wii

I tillegg til Godzilla får vi også stifte bekjentskap med en rekke andre kjente monstre, og handlingen foregår selvsagt i ødeleggbare, urbane miljøer. Atari forteller at spillerne får mulighet til å ta flere ruter gjennom spillet og historien, slik at de får slippe ut sitt indre monster på hver sin unike måte.

Ellers fortelles det at vi må sparke, klore, slå og kaste oss gjennom storbyene ved hjelp av et nytt kampsystem. Atari er også stolte av hvordan spillet utnytter seg av Wii-kontrolleren, som skal tilby spillerne dynamiske kontroller basert på bevegelsene deres.

Godzilla: Unleashed kommer til Wii, DS og PSP til høsten. Atari sier for øyeblikket ikke hvordan de to håndholdte versjonene kommer til å skille seg fra storebroren til Wii.

Siste fra forsiden