Grand Theft Auto 6 lekkasje

Grand Theft Auto-hackeren ønsker visstnok å forhandle med Rockstar

Hevder å sitte på kildekoden til både GTA 5 og GTA 6.

Illustrasjonsbilde fra Grand Theft Auto V.
Rockstar

Etter helgens voldsomme Grand Theft Auto 6-lekkasje er hackeren bak tilsynelatende ute etter å tjene en slant. «TeapotUberHacker» forteller nå at han ønsker å forhandle med Rockstar.

I en oppdatering til sin opprinnelig post på GTA Forums (via Tom Henderson), ber Teapot om at en representant for utvikleren tar kontakt. Akkurat hva han er ute etter kom ikke frem, men hackeren påstår blant annet å sitte på kildekoden til både Grand Theft Auto 5 og Grand Theft Auto 6.

Angivelig skal Teapot deretter ha åpnet for salg av kildekoden til Grand Theft Auto V, med minstepris på rundt en million kroner. Flere steder ble det hevdet at koden allerede var solgt for 100 000 dollar i Bitcoin, men Teapot skal ha avvist dette.

Henderson melder videre at hackerens Telegram-konto – der han har lagt ut info om lekkasjen – nå er stengt. Hvorvidt den ble slettet eller om han stengte den selv er uvisst, men en populær teori blant forumgåere er at Teapot gjør det han kan for å holde seg skjult for Rockstar-eier Take-Two.

Advokater for Take-Two har jobbet på spreng for å fjerne alle spor etter lekkasjen. Haugevis med klipp på YouTube er allerede fjernet, som også er en god indikasjon på at det som ble lekket er ekte vare. Bloomberg-journalist Jason Schreier har for øvrig fått bekreftet fra sine kilder hos Rockstar at lekkasjen er autentisk.

Uansett har vi nok neppe hørt det siste i denne saken, og vi oppdaterer etter hvert som det dukker opp mer.

LES OGSÅ: Gigantisk GTA 6-lekkasje – over 90 videoer viser hvordan spillet angivelig blir »

Siste fra forsiden