Tre heldige Age of Conan-vinnere

Gratis spilletid i 12 måneder

Nå har vi kåret vinnere i vår unike Age of Conan-konkurranse.

Gamer.no har siden fredag gitt leserne muligheten til å delta i en konkurranse hvor premien var ett års gratis spilletid i storspillet fra Funcom. Dette gjorde vi i forbindelse med den omfattende oppdateringen som nettopp ble gjort tilgjengelig.

Skjermbilde fra det ferske innholdet i Age of Conan.

I oppdateringen retter Funcom opp mye av det som har vært bakgrunnen for kritikken siden lanseringen i fjor sommer. Spillerne introduseres for et nytt område, store endringer i spillets mekanismer, omrokkering av evner og angrep, og en rekke forbedringer til de spillereide byene.

For å delta i trekningen om tre ferdigbetalte ett-årsabonnement til en verdi av omtrent 1200 kroner hver, måtte leserne være fylt 18 år og fortelle oss hvor mange Conan-spill som er utgitt gjennom tidene, og gi oss navnet på den nåværende produsenten av Age of Conan.

Korrekte svar var 6 spill* og Craig Morrison.

Totalt deltok nærmere 1300 lesere, og vinnerne denne gangen ble:

  • Espen Vadseth
  • Eirik Kleppe Likvern
  • Morten Lie

Vi gratulerer! Kos dere i Hyboria.

* De seks spillene er Conan: Hall of Volta (Datasoft, 1984), Conan: The Mysteries of Time (Mindscape, 1990), Conan: The Cimmerian (Virgin, 1991), Conan (TDK, 2004), Conan (THQ, 2007) og Age of Conan (Eidos, 2008)

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden