GTA-aktig kampspill fra Capcom

Beat Down: Fists of Vengeance ser ut til å være en slags blanding av typisk kampspill og åpent, GTA-aktig actioneventyr.

Beat Down: Fists of Vengeance er et nytt kampspill fra Capcom, og skal lanseres til Xbox og PS2 dette året. Spillet beskrives som en intens urban actionopplevelse, og foregår i de mindre hyggelige delene av en by som heter Las Sambras. Spilleren får oppleve maktkamp i underverdenen, og sentralt i det hele er mafiafamilien Zanetti.

Zanetti-familien er kongen på haugen i Las Sambras, men nå ser situasjonen ut til å forandre seg. Etter at overhodet i Zanetti-klanen hører om at en rivaliserende gruppe er i ferd med å inngå en stor narkotikaavtale, sender han fem av sine nærmeste medarbeidere for å stoppe avtalen. Når de kommer frem finner de imidlertid ut at målene deres allerede har blitt likvidert.

Som om ikke dette er nok blir de overfalt av medlemmer av sin egen familie, og beskyldt for å prøve å stjele både pengene og narkotikaen. Dette gjør dem naturligvis lite populære blant ledelsen i familien. Gruppen klarer å rømme, og nå blir de jaget av både Zanetti-familien og den rivaliserende gjengen, samt en politistyrke som har blitt tipset om at de fem er ansvarlige for det som har skjedd. Dermed blir de tvunget til å stikke hver sin vei og holde seg skjult til det hele blåser over.

Du spiller en av de fem, og nå er det på tide å finne ut hvem som lurte dere og få hevn over dem. Du må finne de andre fire hjelperne dine og bygge deg opp til å bli en mektig spiller i byen. Dette gjør du slik som i GTA-spillene; ved å ta på deg jobber for rivaliserende gjenger. I tillegg kan du tjene penger på å ta del i gatekamper, noe som også skaffer deg respekt (med mindre du taper, selvfølgelig).

Utviklerne lover fem spillbare karakterer, et åpent gameplay der du kan bruke diplomati i stedet for vold, en dynamisk, levende storby, avansert grafikk og lyd og en rekke ulike avslutninger (hvilken du får er avhengig av hvem av de fem du velger å spille, samt hva du gjør underveis). Beat Down: Fists of Vengeance skal lanseres i Europa til høsten.

Siste fra forsiden