Guide Bruk spill PC-en i stua

(Bilde: Tomislav Pinter/Shutterstock/Valve)

Det er lettere enn noensinne å gjøre PC-en om til en stuekonsoll

Med noen få enkle steg blir spillmaskinen den beste konsollen.

Det er lettere enn noensinne å sverge til PC-en som spillmaskin. Sett bort fra enkelte store konsollsatsinger slippes det meste på den svært så levedyktige plattformen, og stadig flere tidligere konsolleksklusive spill strømmer også på. Det har rett og slett aldri vært et så bredt utvalg av spill på plattformen med nå.

At det likevel er noen skår på veien er ikke til å stikke under stol. En PC er fremdeles ikke like enkelt som en konsoll, og kommer neppe til å bli det med det første heller. Men med noen justeringer er det mulig å sette opp PC-en slik at det meste får så sømløst som mulig. Vi gir deg en hel del tips til hvordan du klan koble sammen PC-en din og TV-en din for å få en så god sofaopplevelse som mulig.

TV og kabler er viktig

Ytterst få – ja, nesten ingen – grafikkort som er aktuelle i dag mangler HDMI-utgang. Dette har gjort det superenkelt for forbrukere å sende både video og flerkanalslyd ut fra PC-en sin, i motsetning til tidligere da man måtte sende video via én kabel og lyd via en annen. Selvfølgelig er det også smart å ha sett på hva som gjør en TV særlig egnet til spilling før et innkjøp av TV.

Les kommentarene (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen