GunGriffon kommer til Xbox

Tecmo har akkurat kunngjort at de jobber med et nytt Xbox-actionspill i GunGriffon-serien.

Dette spillet blir utviklet av Game Arts og Kama Digital Entertainment, og er et actionfylt skytespill som foregår i en fiendtlig og futuristisk verden hvor menneskeheten ser ut til å ha lite håp om å overleve. Jordas ressurser har blitt brukt opp, og befolkningen er blitt splittet i grupper, som alle kjemper om det lille som er igjen på planeten.

Spilleren får rollen som en leiesoldat som er med i en antitank-gruppe, hvis hovedmål det er å ta ut armerte tanks; det ultimale bakkevåpenet i krigen som holder på å ødelegge jorden. For å gjøre dette må du bruke en høyteknologisk kampmaskin som kalles "High Mac" ("High-Mobility Armored Combat-System"), altså en slags liten mech som kan både fly og bevege seg raskt på landjorda.

GunGriffon lover imponerende grafikk, flotte spesialeffekter og heftig gameplay. Spilleren kan selv velge om han vil se handlingen fra første- eller tredjepersons synsvinkel. I tillegg vil det støtte Xbox Live for flerspiller over nettet, men noen ytterligere detaljer om dette er ikke kunngjort enda. Spillet skal etter planen lanseres til jul.

Siste fra forsiden