Halo 2 er ferdig

Bungie forteller at de er ferdige med Halo 2, samtidig som de gir noen hint om hva de ønsker å gå i gang med nå.

I helgas nyhetsoppdatering fra Bungie fortalte de at dette kom til å være den siste ukentlige nyhetsoppdateringen angående utviklingen av Halo 2. Grunnen de gav er enkel; i og med at spillet er ferdig, er det ikke noe mer å rapportere om. Nå er Halo 2 sendt til Microsoft for den aller siste testingen, og med mindre noe veldig spesielt skjer, vil spillet komme i salg som planlagt, 11. november i år.

Nå som Halo 2 er ferdig, må Bungie finne seg noe annet å gjøre. I et intervju med BBC fortalte utvikleren at de nå ønsker å gjøre noe annerledes, og at de har en rekke ideer på lager. Det vil sannsynligvis si at de ikke ønsker å lage Halo 3 med det samme, og med tanke på at Bungie har stått for spill som Oni, Myth og Marathon er det ikke rart at folkene der ikke ønsker å drive med Halo-spill for evig og alltid.

De fortalte imidlertid også at de har laget flere hundre år med historie fra Halo-universet, så det er ikke særlig sannsynlig at Halo 2 blir det siste Halo-spillet vi får se. Vi har ikke flere detaljer om Bungie sitt neste prosjekt, men det er ikke usannsynlig at det blir en av lanseringstitlene for Xbox 2.

Siste fra forsiden