Halo 2 kommer til høsten

Bungie er blant selskapene som velger å holde tyst om lanseringsdatoer inntil de er etthundre prosent sikker på at kan holde det de lover. Nå har de åpnet munnen for Halo 2 på Xbox.

På fredag gikk selskapet ut med en klar og tydelig melding på sin hjemmeside Bungie.com. De som hadde et ørlite håp om å få spille Halo 2 i sommer må legge drømmen på is. Oppfølgeren kommer ikke før til høsten, og dette legger nok en demper på en god del rykter:

- Husker dere i fjor, da vi fortalte at vi ikke annonserer lanseringsdatoer før vi er sikker på at vi takler tidsfristen? Vel, nå er vi sikre. Halo 2 vi lanseres kommende høst, fortelles det i nyheten.

Halo 2 vil inneholde alt du elsket med originalen, men med en helt ny spillmotor som gjør det mulig for utviklerne å gå dypere inn i detaljene. Som i sin forgjenger tar du rollen som Master Chief, en supersoldat med helt spesielle gener. Halo 2 vil sette en ny standard for grafikk og intensivitet, når din mann og hans styrker skal gjøre seg ferdige med denne koalisjonen kalt Covenant.

En rekke nye fiender vil også dukke opp. Nye våpen og dobbelt så mange kjøretøyer står klare til din disposisjoner, og det vil endelig være mulig å spille det på nett sammen med andre ved hjelp av en helt nydesignet Internett-støtte via Xbox Live.

Bungie lover å komme med mer informasjon om Halo 2 i månedene som kommer, og naturligvis på E3 2004. Vi på vår side lover å videreformidle nyheter og skjermbilder så snart vi får tak i noe.

Siste fra forsiden