Halo 2

En av de tingene folk lurer på angående Halo 2 er flerspillerkomponenten. Nå har Bungie lansert en 20 minutter lang film som skal demonstrere nettopp dette.

Filmen er tatt direkte fra en event i Seattle, hvor spillet var tilgjengelig i spillbar form. Her er det 20 minutter med film fra en kamp der to lag, hver på fire mann, kjemper mot hverandre. Denne filmen burde dermed kunne gi et godt inntrykk av hvordan flerspillerkomponenten i dette etterlengtede skytespillet arter seg.

Bungie mener det er viktig å legge merke til at kampen ikke foregår på den nyeste versjonen av Halo 2. Dette er faktisk E3-versjonen av Zanzibar-kartet, og denne ble laget for fire måneder siden. Spillet har blitt svært forbedret siden den gang, og hvis du ser noe som ikke virker helt bra er sjansene store for at Bungie har rettet det opp.

Halo 2 må nok finne seg i merkelappen som årets mest etterlengtede Xbox-spill, spesielt nå som det ser ut til at Doom 3 ikke vil bli lansert før neste år. Spillet skal etter planen komme på markedet tidlig i november.

Zanzibar-filmen er på 123 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden