Halo-overraskelse fra Microsoft

Vi kunne forleden dag fortelle at både Bungie og Microsoft avkrefter en Halo 2-lansering i år. Men nå har det kommet frem informasjon som forteller at en spesialutgave av Halo kanskje er den store overraskelsen.

Nettstedet Eurogamer var forleden innom hjemmesiden til Prima, en forlegger som har en god del kjente strategibøker for mange spill. Overraskende var det listet opp en bok til Halo Deluxe Edition, med lanseringsdato desember 2003. Og mange knytter dette opp mot feiringen av 2-års jubileumet for Xbox i statene.

Halo var som kjent det store lanserings-spillet til Microsoft og står fremdeles igjen som en av de beste Xbox-spillene så langt. Spillet har blitt enormt populært, men kan kun spilles på nett via uoffisielle metoder. Er en spesialutgave av Halo med støtte for Xbox Live virkelig den store overrraskelsen?

Verken Microsoft i Norge eller Sverige har hørt noe som helst om denne Halo-lanseringen, og hadde heller ingen opplysninger om dette tilbudet også gjelder for Europa. Vi stiller oss tvilende til en lansering av en spesialutgave uten noen form for markedsføring i forkant, men kommer tilbake med mer informasjon så snart vi vet mer.

Siste fra forsiden