Han trengte en ny PC å spille Minecraft på, så han bygde denne

– I likhet med spillet skulle byggingen være et stort eventyr.

Spencer Kern, https://sway.com/f4LW9NkiC43yveh_

PC-kabinett er en svært subjektiv ting. Noen av oss synes det er nok med en gråsvart firkant plassert diskret under pulten, mens andre liker å fikle frem de mest utrolige løsningene.

Utrolig imponerende!

Vi kan nok likevel alle være enige om at Spencer Kerns Minecraft-PC er en fest for øynene. Han bygget et kabinett med Minecraft-tema opp helt fra grunnen av, og det detaljerte resultatet er upåklagelig.

– Denne Redstone-PC-en var ment som en feiring av både Minecraft Windows 10 Edition-betatesten og lanseringen av Windows 10. Jeg ville ha en PC dedikert til å bare spille Minecraft og som så kul ut samtidig. Akkurat som spillet, skulle denne byggeprosessen være et storslått eventyr, skriver han på den omfattende byggeloggen sin.

Bygde også tilbehør

De som har brukt noen timer på klossespillet har nok for lengst skjønt hva motivet er: en «redstone»-kloss, som kan brukes som en energileder eller et ledd i et kretssystem bygget i spillet. Du kan takke redstone for de mange kalkulatorene og programmene som bygges i Minecraft.

Bygde tilbehør også.

Kern stoppet for øvrig ikke byggingen med kabinettet. Han har møysommelig bygget tilbehør også: både mus og tastatur, og en Xbox One-kontroller har fått sin egen redstone-overhaling for å passe med kabinettet.

Minecraft har for lengst etablert seg som et av de største fenomenene innenfor spill. Siden lanseringen i 2011 har over 70 millioner kopier av spillet blitt solgt, noe som plasserer det på tredjeplass på listen over de mest solgte spillene noensinne.

Nå skal også LEGO prøve å konkurrere.
Dette er LEGOs svar på Minecraft »

Siste fra forsiden