Håndholdt moro fra D3Publisher

Den europeiske grenen av D3Publisher har fortalt at de vil gi ut Puzzle Quest, Fossil League og Cube i løpet av første kvartal 2007.

Puzzle Quest: Challenge of the Warlords kommer i første omgang til PSP og DS (utviklerne planlegger også versjoner til PC og Xbox Live Arcade), og blander tradisjonelt brettspill- og hjernetrimgameplay med rollespill- og strategielementer. Handlingen foregår i Warlords-universet, og her må du skape og utvikle en mektig helt som kan redde landet Etheria fra den onde Lord Bane.

Puzzle Quest (PSP)

For å komme deg gjennom spillet må du kjempe mot datastyrte motstandere i over 150 utfordrende oppdrag. I tillegg til den historiebaserte enspillerkampanjen får vi trådløs flerspiller på begge plattformer, og vi kan i tillegg spille enkeltoppdrag mot datamaskinen. Jo mer du vinner, jo bedre blir helten din, og underveis belønnes du med nytt utstyr, magiske formularer og kjæledyrkompanjonger.

Fossil League kommer kun til DS, og her følger vi den episke reisen til den unge actionstjernen Taiga. Han må reise tilbake til dinosaurenes tidsalder for å finne fossilen Big Mother, som har blitt stjålet. Spillet følger i fotsporene til den alltid like populære Pokémon-serien, og lar deg kjempe mot, temme og samle realistiske 3D-dinosaurer, som hver har sine egne unike egenskaper.

Fossil League (DS)

D3Publisher forteller at i tillegg til å være morsomt, er Fossil Quest også lærerikt. Spillet kommer med en "dinopedia", som inneholder fakta om de ulike dinosaurartene du kommer over. Dessuten får du mulighet til å delta i minispill, bruke spennende spesialangrep og utforske arkeologiske utgravninger.

Til slutt har vi Cube, som kommer eksklusivt for PSP. Dette beskrives som et avhengighetsskapende strategi/hjernetrimspill hvor du må finne veien gjennom 3D-verdener bestående av plattformer og labyrinter. Hvert av spillets mange brett er fullstappet av hindringer, men utforsking er nødvendig, for labyrintene skjuler også massevis av nyttige objekter.

Spillet passer for alle aldre, og D3Publisher sier det tilbyr endeløs moro, etter som du kan spille om og om igjen om du vil. I tillegg til flere enspillermoduser loves vi mulighet for flerspiller, og dessuten kan spillerne lage sine egne brett, som de kan dele med vennene sine.

Siste fra forsiden