Håndholdt strategi fra Konami

Konami har kunngjort to nye håndholdte strategispill - Konami's Chess Battle for PSP og Steel Horizons for PSP og DS.

Konami's Chess Battle (arbeidstittel) bringer det klassiske kinesiske spillet til live ved hjelp av 3D-grafikk, animasjoner (sannsynligvis i stil med Battle Chess-spillene fra Interplay) og en unik historiemodus hvor flere fraksjoner kjemper mot hverandre i et fantasiunivers. Spill i 2D er også mulig for de som bare er interessert i gameplayet, og spillet støtter flerspiller og mulighet for nettbaserte turneringer. Lanseringen er satt til høsten 2006.

Steel Horizons

Et annet nytt prosjekt fra Konami er det turbaserte strategispillet Steel Horizons, som kommer til både PSP og DS. Dette spillet foregår under andre verdenskrig, men dette er ikke andre verdenskrig slik vi kjenner den. Her fortelles det om en skyggefull tredje part som bruker futuristisk teknologi for å manipulere frem krig og ødeleggelse.

Spilleren får rollen som en kaptein på et av tre ultrahemmelige amerikanske skip, og må bruke en armada bestående av slagskip, hangarskip, fly, destroyere og ubåter for å ta ut den ondsinnede organisasjonen gjennom 20 forskjellige oppdrag. Konami lover intens 3D-grafikk, imponerende spesialeffekter, dynamiske kameravinkler og en blanding av turbasert og sanntidsbasert strategi.

Steel Horizons kommer i salg mot slutten av året (eller tidlig neste år).

Siste fra forsiden