Zoctai i King of Nordic

Håper å få plass i Telenorligaen til høsten

Erik Hansen «truth» Dyrnes og Zoctai skal prøve å slå de suverene svenskene i kveldens King of Nordic.

Valve/Privat/montasje Gamer.no

DETTE ER KING OF NORDIC

Vis mer

Counter-Strike: GO-turnering for Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island. Turneringen fokuserer på å dra frem talenter i de aktuelle landene, og sette dem opp mot hverandre i et sluttspill med «Kongen på haugen»-format, noe som betyr at vinneren av sluttspillet går automatisk videre til neste sluttspill

Etter den åttende svenske seieren på rad, er det nok en gang duket for King of Nordic denne fredagen. Svenskene fortsetter dominansen i den nordiske turneringen, og har ikke tenkt å gi slipp på kronen med det første. Denne ukens norske utfordrere er det nye norske laget Zoctai.

Ingen norske lag har vunnet turneringen siden sesong fem. Er det Zoctai som endelig skal klare å vippe svenskene av tronen?

Håper å få plass i Telenorligaen

DETTE ER ZOCTAI

Vis mer

Erik Hansen «truth» Dyrnes
Håkon «hallzerk» Fjærli
Jasmeet «RoSeY» Gill
Haakon «Radification» Tholo
Mikal «enix» Aakvik Øiestad

Lagkaptein i Zoctai, Erik Hansen «truth» Dyrnes, sier at laget håper å endelig kunne vippe svenskene av tronen. Laget stiller med toppet oppstilling, etter at det var spørsmål før kvelden om Haakon «Radification» Tholo hadde mulighet til å stille.

Laget har en klar plan for sommeren, og ønsker å bli det beste norske laget i løpet av høsten.

– Målet vårt i løpet av sommeren og høsten er vel å bli stemplet som den beste helnorske femmeren, sier Dyrnes.

Erik Hansen «truth» Dyrnes og Zoctai er klare for fredagens sluttspill i King of Nordic.
Privat

Laget står per i dag uten plass i Telenorligaen, men dette er noe Dyrnes håper blir ordnet i løpet av sommeren. Han forklarer også hvordan laget skal klare å bli det beste helnorske laget.

– Ved å få en bra plassering på Nordic Championship-turneringen som starter snart, og vinne Digitality X. Forhåpentligvis så får vi fikset en plass i førstedivisjon av Telenorligaen også, der vi kan få vise oss fram, forklarer kapteinen.

Siden svenskene har vært så suverene de siste åtte sluttspillene, er det naturlig nok de som er målestokken før kvelden. Dyrnes mener at de må lære av sin forrige kamp mot nettopp samme lag, hvor de var svært nære ved å vinne.

– Vi må bare spille litt bedre enn forrige gang, da vi kastet bort kampen og tapte på overtid.

Hvis laget blir det første som slår de suverene svenskene på mange uker, forklarer lagkapteinen at det ikke er en konkret plan rundt hva pengene vil brukes på.

Les også
– Vanir bør velge et par Riddle-spillere på Fantasy

– Vi kommer sikkert til å bruke pengene på skins, avslutter Dyrnes.

Gamer.no i samarbeid med ESEN og MSI

I samarbeid med ESEN og MSI arrangerer Gamer.no de norske kvalifiseringene til den sjette sesongen av King of Nordic – et «kongen på haugen»-konsept mellom Norge, Danmark, Sverige, Finland og Island. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke, med mindre Norge faktisk vant. Ukesvinnerne stikker av med omlag 4400 kroner, og vinner man tre uker på rad får man en jackpot på omlag 18 000 kroner.

Ukesfinalen sees på Twitch-kanalen til King of Nordic fra klokken 19:05 fredag 9. juni.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden