Nordic Warthogs i King of Nordic / Counter-Strike: GO

Har gjort tiltak før kveldens sluttspill

Philip «Philip» Løseth og Nordic Warthogs er klare for nok en runde i King of Nordic.

Arsalan Blu/Gamer.no

DETTE ER KING OF NORDIC:

Vis mer

Counter-Strike: GO-turnering for Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island. Turneringen fokuserer på å dra frem talenter i de aktuelle landene, og sette dem opp mot hverandre i et sluttspill med «Kongen på haugen»-format, noe som betyr at vinneren av sluttspillet går automatisk videre til neste sluttspill

Fredag kveld er det klart for enda en episode King of Nordic, og for andre uke på rad er det Nordic Warthogs som deltar for Norge. Etter å ha gått ut forrige uke, har laget forberedt seg bedre til denne uken, og vet mer hva de ønsker å unngå i kveldens sluttspill.

I ukens kvalifisering møtte Nordic Warthogs flere gode lag, blant annet førstedivisjonslaget demise.no på veien, og har fått varmet opp godt før sluttspillet fredag kveld.

Hemmelighetsfull rundt interne tiltak

DISSE SPILLER FOR NORDIC WARTHOGS:

Vis mer

Philip «Philip» Løseth
Jasmeet «RoSeY» Gill
Christian «kSwitch» Lorange
Sindre «Grande» Grande
Haakon «Radifaction» Tholo

Kaptein i Nordic Warthogs, Philip «Philip» Løseth, gleder seg til å spille King of Nordic igjen, og håper å rette opp inntrykket etter forrige uke. Laget møtte gode lag i kvalifiseringen, men følte ikke at det var særlig stor motstand, og at det ikke kommer til å ha noe å si inn i sluttspillet.

– Vi følte ikke noe spesielt rundt kvalifiseringen, og vi hadde stålkontroll i alle kampene, så vi mener at det ikke har noe særlig betydning inn mot sluttspillet, sier Løseth.

Siden laget har vært med to uker på rad, vet de mer hva de kan forvente i sluttspillet i kveld. På spørsmål om hva de har kan gjøre bedre denne gangen svarer Løseth følgende.

Philip «Philip» Løseth og Nordic Warthogs skal kjempe for Norge igjen.
Arsalan Blu/Gamer.no

– Forhåpentligvis unngå Inferno. Neida, vi har ikke noen spesifikke endringer inn mot turneringen, men vi har gjort tiltak innad i laget i forhold til våre roller, så kanskje det kommer tydligere frem denne uken.

– Hvilke tiltak er dette?

– Dere får vente å se, sier Løseth bestemt.

Lagkapteinen er samtidig klar på hvem som blir ukens største utfordrer.

– Definitivt danskene. De er en gjeng som har spilt sammen lenge og har veldig bra samspill, med veldig gode «pop flasher», mener Løseth.

Les også
– Veldig takknemlig for at jeg får en ny sjanse

Selv om laget ikke nådde helt opp forrige uke, er Løseth sikker på at laget har gode muligheter til å vinne ukens sluttspill.

– Vi har en god mulighet til å vinne, men først å fremst er turneringen en fin plattform for oss treningsmessig før kamper i viktigere turneringer, avslutter Løseth.

Gamer.no i samarbeid med ESEN og MSI

I samarbeid med ESEN og MSI arrangerer Gamer.no de norske kvalifiseringene til den sjette sesongen av King of Nordic – et «kongen på haugen»-konsept mellom Norge, Danmark, Sverige, Finland og Island. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke, med mindre Norge faktisk vant. Ukesvinnerne stikker av med omlag 4400 kroner, og vinner man tre uker på rad får man en jackpot på omlag 18 000 kroner.

Ukesfinalen sees på Twitch-kanalen til King of Nordic fra klokken 19:00 fredag 17. mars.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden