Har rundet World of Warcraft

Har rundet World of Warcraft

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Den populære MMO-en World of Warcraft har 986 achievements man kan låse opp underveis i spillet, og en taiwansk spillfanatiker er den første til å nå full pott. Selv om han mangler BB King, har han 165/164 PvP-achievements takket være en feil i systemet og kan således skilte med 986/986 mulige achievements totalt.

Dette er det nærmeste noen har kommet å fullføre spillet, og med sin tauren druid Little Grey har spilleren flere store tall å skryte av. Little Grey har 100 ridedyr, 75 kjæledyr, over 100 000 seiere i PvP og mer enn 100 seiere på hver av spillets mange slagmarker.

Little Grey har også fullført alle oppdragene i spillet, besøkt og plyndret hver eneste hule, spilt 2124 arenakamper, tatt 1911 flyturer, dødd 8543 ganger og tatt knekken på til sammen 496 539 motspillere og fiender. Han har bare lollet én gang og har ifølge statistikken aldri noensinne jublet.

Han har heller ingen grunn til å juble i nærmeste fremtid, ettersom Blizzard er i ferd med å oppdatere spillet og legge til flere achievements og oppdrag. Skjenk en tanke til en sannsynligvis ensom spiller i Taiwan neste gang du venter på en patch; en av de største individuelle tidsinvesteringene noensinne er i ferd med å bli utradert.

(Kilder: Eurogamer, MMO-Champion)

World of Warcraft: Cataclysm

Windows
Slippdato: 7. desember 2010
Sjanger: Massivt online, Rollespill
Utvikler: Blizzard Entertainment
Utgiver: Activision Blizzard

World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Windows
Slippdato: 13. november 2008
Sjanger: Massivt online, Rollespill
Utvikler: Blizzard Entertainment
Utgiver: Activision Blizzard

World of Warcraft

Windows
Slippdato: 11. februar 2005
Sjanger: Massivt online, Rollespill
Utvikler: Blizzard Entertainment
Utgiver: Vivendi Universal Games

Kommentarer (14)

Forsiden akkurat nå

Til toppen