Harry Potter og Ildbegeret blir spill

Den vesle trollmannen Harry er snart tilbake på skjermene våre - EA har kunngjort at de lager et spill basert på Harry Potter og Ildbegeret.

I november kommer det en ny Harry Potter-film, og som ventet følges denne opp med et spill. Hendelsene i Harry Potter og Ildbegeret er basert på den fjerde boka i Harry Potter-serien, hvor Harry på mystisk vis blir trukket ut som den fjerde deltakeren i den livsfarlige Tretrollmannsturneringen.

Deltagerne i denne internasjonale turneringen stilles overfor en rekke hindringer. De må blant annet møte en ildsprutende drage, de må redde vennene sine fra det iskalde dypet i innsjøen utenfor skolen, og komme seg helskinnet gjennom en mystisk og livsfarlig labyrint. Spillet skildrer også mye av det som skjer utenfor selve Tretrollmannsturneringen, inkludert verdensmesterskapet i rumpeldunk og en duell med selveste Voldemort.

Du kan spille som både Harry, Ronny og Hermine, og alle figurene er basert på skuespillerne i filmen. Spillet kommer også med et helt nytt formelsystem, hvor håndkontrollen rister og reagerer når du bruker tryllestaven. I tillegg kan du spille på lag med venner, kombinere magiske formler og bruke heftigere magi enn noen gang før i denne serien.

Spillet er under utvikling hos EA sitt britiske studio, og skal etter planen komme til PlayStation 2, PSP, Xbox, Nintendo GameCube, Nintendo DS, Game Boy Advance og PC. Her er de første skjermbildene:

Siste fra forsiden