Harry Potter: Quidditch World Cup

Den merkelige sporten kjent fra Harry Potter-bøkene og filmene, blir nå et eget spill. På E3 blir det nok viet liten oppmerksomhet, men vi bestemte oss for å ta en titt likevel.

Spillet finner i begynnelsen sted på den magiske skolen Hogwarts (som på norsk går under navnet Galtwort), men du vil få muligheten til å spille i andre områder også. Harry Potter-konseptet gjennomsyrer det hele, naturligvis, og du skal blant annet velge hvilket hus du vil spille for. Hus er rett og slett små samfunn som elevene på skolen har delt seg inn i, og mens Harry selv er medlem av et hyggelig hus, er den litt slemmere Draco medlem av et mindre hyggelig hus. Du vil ha muligheten til å delta i House Cups og World Cups.

Reglene er ganske enkle, og utviklerne sier selv spillet skal kunne appellere til de yndre spillerne. Alle deltakerne suser rundt på sopelimer, og skal prøve å få en slags svevende ball inn i motstanderens mål. I tillegg har du en liten sak kalt Stitch. Denne skal du også prøve å fange, noe som vil utløse spesielle hendelser. Det er en rekke teknikker inne i bildet, akkurat som teknikker i et fotballspill, og utviklerne passer selv på å legge inn en rekke forskjellige kombinasjoner av disse teknikkene. Etter hvert låser du opp World Cup, som da altså vil la deg spille på forskjellige arenaer. Multiplayer vil det også være full støtte for.

Utviklerne konstaterer at Quidditch World Cup er et spill for de unge, men er like morsomt for de voksne.

Siste fra forsiden