Headfirst lager Deadlands-spill

Folkene bak Call of Cthulhu-spillene har akkurat kunngjort en avtale som sikrer dem rettighetene til å lage spill basert på rollespillserien Deadlands.

Det britiske utviklerstudioet Headfirst har fått en del oppmerksomhet på grunn av det spennende grøsserspillet Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth, som etter planen skal lanseres til Xbox og PC mot slutten av året. Nå har de kunngjort en avtale som sikrer dem muligheten til å lage spill basert på rollespillserien Deadlands.

Deadlands ble opprinnelig lansert i 1994, og har fått mye skryt fra rollespillmiljøet. Dette er et episk, historiebasert rollespill som foregår i "the Weird West". Bakgrunnshistorien følger vår egen historie helt til året 1863, da verden plutselig forandrer seg. En fryktelig hendelse fører til at ånder, monstere og andre ufyseligheter får muligheten til å bosette seg i vår verden, og dette får naturligvis alvorlige konsekvenser.

Spillet Deadlands er et tredjepersons grøsserspill som følger historien til en død revolvermann. Han er kun kjent under navnet "den fremmede", og har gjenoppstått etter at en ond ånd har tatt bolig i kroppen hans. Nå søker han hevn over en nådeløs gjeng med kriminelle som kaller seg "Seven Sins".

Spillet skal etter planen komme på markedet sommeren 2005, og vil komme til PC, PS2 og Xbox.

Siste fra forsiden