Heldig vinner av radiostyrt Juiced-bil?

I en uke har vi sittet med en radiostyrt Juiced-bil, som leserne kunne vinne ved å designe en virkelig stygg gatebil. Nå har vi funnet vinneren.

I forrige uke fikk vi tak i en rålekker radiostyrt Juiced-bil i størrelsesorden 1:10 fra QD-Racer. Bilen leveres komplett med digital fjernkontroll med rekkevidde på 30 meter, oppladbart batteri og lader. Den kan kjøre i 17 km/t, men kan tunes til mer enn 60 km/t.

For å vinne denne bilen, og et gavekort som gir vinneren mulighet til å handle tilleggsutstyr for 300 kroner hos nettbutikken Morfars.dk, måtte lesene vise at de mestret modifisering av biler - stygge biler. Vi oppfordret leserne til å designe den styggeste bilen de klarte i spillet, og sende oss på e-post.

Vi har nå foretatt et valg, og den soleklart verste bilen av alle var denne forferdelige stygge rosa Corradoen levert av Jo Vegard Goderstad:

Vi gratulerer! En langt penere designet radiostyrt bil sendes i posten til deg så snart som mulig.

Bilspillet Juiced henter inspirasjon fra gateracingmiljøene vi kjenner fra filmer som 2 Fast 2 Furious. Gameplayet inneholder simulatorpregede aspekter samtidig som det låner mye fra raske og heftige arkadespill. Spillet inneholder over 50 lisensierte biler, fra alle de største bilfabrikantene. I Juiced er det imidlertid bare tapere som kjører biler som kommer rett fra fabrikken, og spillet inneholder hundrevis av autentiske deler som kan kjøpes og installeres i bilen din.

Enspiller-delen inneholder en ikke-lineær kampanje hvor spilleren gradvis bygger seg opp fra et null med en liten fillebil til en respektert og fryktet fører av et monster av en bil. Ved å vinne løp tjener karakteren penger som kan brukes til å oppgradere bilen eller kjøpe ny.

Siste fra forsiden