Hellblazer-film blir spill

Den britiske utgiveren SCi har akkurat sikret seg spillrettighetene til Constantine, en kommende actionfilm basert på tegneserien Hellblazer.

Constantine er et tredjepersons actioneventyr som utviklerne i Bits Studios beskriver som en "overnaturlig thriller". Du får rollen som John Constantine, en kjederøykende antihelt som ble skapt av tegneserielegenden Alan Moore i 1985. Han har ingen superkrefter, men er rimelig intelligent og har i tillegg noen magiske kunnskaper som kan komme godt med i visse situasjoner. I filmen spilles John Constantine overraskende nok av Keanu Reeves (som ikke akkurat virker født for en slik rolle, men det er jo mulig han kan overraske).

I spillet (og filmen) slår Constantine seg sammen med den skeptiske politikvinnen Angela Dodzon (Rachel Weisz) for å løse mysteriet rundt selvmordet til tvillingsøsteren hennes. I denne etterforskningen kommer de i kontakt med en verden full av demoner og engler som eksisterer under dagens Los Angeles, og situasjonen blir snart kritisk for de to.

Constantine skal komme på markedet omtrent samtidig med filmen, altså tidlig neste år. SCi har kunngjort at det vil komme til PS2 og Xbox, men det britiske nettstedet Computer & Video Games forteller at det også vil komme en PC-versjon.

Siste fra forsiden