Heltemodig Kingdom Under Fire-etterfølger

Phantagram har akkurat kunngjort etterfølgeren til det kritikerroste actionstrategispillet Kingdom Under Fire: The Crusaders.

Kingdom Under Fire: The Crusaders fikk karakteren ni i vår omtale, og vi kåret det i tillegg til fjorårets nest beste strategispill. Nå har Phantagram kunngjort at de jobber med en oppfølger, og denne har fått navnet Kingdom Under Fire: Heroes. Spillet utvikles av Blueside, og skal lanseres til Xbox.

Kindom Under Fire: Heroes introduserer flere forbedringer i forhold til tilgjengelighet og onlinespilling, og skal i følge utviklerne også tilby heftigere action enn forgjengeren. Spillet kommer med syv nye karakterer, hver med sine egne unike spesialbevegelser og kampstiler.

Historien fortsetter der forgjengeren slapp, og omhandler kampen om kontrollen over det bersiske kontinentet, hvor mennesker, alver og orker kjemper mot hverandre. Blant de nye funksjonene nevnes kooperativt spill over Xbox Live og nye enspillermoduser ("Campaign Mission", "Random Mission" og "Custom Mission"). I tillegg loves massevis av skjulte belønninger for de som har spilt The Crusaders.

Phantagram forteller at de snart vil komme med en offisiell kunngjøring angående utgivelsesdatoen til Kingdom Under Fire: Heroes. Dessuten skriver de at planen er å introdusere en ny Kingdom Under Fire-serie for en neste-generasjons plattform.

Siste fra forsiden