PlayStation - State of Play

Her er alle trailerne fra torsdagens PlayStation-presentasjon

Sony (Montasje: Gamer.no)

Sonys nyeste State of Play-sending gikk av stabelen torsdag kveld. Selskapet serverte flere trailere for kommende spill, og vi har samlet hver av dem i denne artikkelen.

Moss: Book II

VR-eventyret om den nusselige musen Quill får en oppfølger. Andre Mossebok byr på nye puslespill og plattformgåter for spillere å løse via PlayStations VR-briller. Dato er foreløpig ikke satt.

Arcadegeddon

Arcadegeddon er et hektisk skytespill for én til fire spillere, der målet er å kverke fiender og raske med seg store mengder «loot». Spillet er ute i early access på PlayStation 5 og PC nå.

Tribes of Midgard

Samarbeidsspillet Tribes of Midgard ble avduket forrige måned. Torsdag viste utvikler Norsefell frem planene for spillets ekstrainnhold, og den første av disse kommer allerede ved lansering 27. juli.

F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch

Plattformeventyret F.I.S.T. kommer til PlayStation 4 og PlayStation 5 den 7. september. Spill som en spenstig kanin som med sin mekaniske arm kan grisebanke all motstand.

Hunter's Arena: Legends

Les også
Anmeldelse: Death Stranding

Slåssespill møter battle royale i Hunter's Arena: Legends. Spillere kjemper mot både datastyrte demoner og opptil 30 andre spillere, enten alene eller på lag med to andre. Hunter's Arena: Legends kommer til PC, PlayStation 4 og PlayStation 5 den 3. august, og er en del av PlayStation Plus-tilbudet for august.

Sifu

Mer slåssing blir det i det kung fu-inspirerte Sifu. Spillet fikk nok en trailer på torsdag, men samtidig ble det klart at spillet utsettes til 2022. Kommer til PC, PlayStation 4 og PlayStation 5.

Jett: The Far Shore

I Jett: The Far Shore får spillere utforske en fremmed planet. Alt handler om å holde seg i bevegelse og oppdage alt planeten har å by på, samtidig som man prøver å unngå nærkontakt med farlig flora og fauna.

Demon Slayer: The Hinokami Chronicles

Animeeventyr basert på serien Demon Slayer. Bruk sverd og diverse egenskaper for å banke opp alskens demoner, fra 15. oktober på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

Lost Judgement

Oppfølgeren til Judgement kommer til PlayStation 4 og PlayStation 5, såvel som Xbox One og Xbox Series X/S 24. september. Spillets nyeste trailer viser mange av de merkelige sprellene spillere får være med på, inkludert boksekamper og dansekonkurranser med skolebarn.

Death Stranding Director's Cut

Death Stranding får sin offisielle PlayStation 5-debut 24. september. Director's Cut-utgaven skilter med nye kamper og egenskaper, mer utstyr, flere oppdrag og en egen bilbane. De som eier PlayStation 4-versjonen kan oppgradere for 10 dollar, og det blir fullt mulig å overføre lagringsfiler.

Deathloop

Deathloop er nå drøye to måneder unna, gitt at lanseringsdatoen holder seg denne gangen. Spillet kan oppleves på en rekke forskjellige måter, noe den nyeste traileren gir en smakebit på.

Siste fra forsiden