Nintendo Indie World

Her er alle trailerne fra ukas Nintendo Indie World

Tetris Effect og nytt Shovel Knight-til Switch – Axiom Verge 2 ute nå.

Onsdag kveld holdt Nintendo enda en av sine Indie World-sendinger. Som vanlig var kommende indiespill i fokus, og den japanske spillgiganten vartet opp med en rekke trailere samt en og annen overraskelse – som sniklanseringen av Axiom Verge 2.

Vi har samlet sammen samtlige videoer fra sendingen, og du kan bla gjennom disse nedenfor. Alternativt kan du se hele sendingen i videovinduet øverst i artikkelen.

Bomb Rush Cyberfunk

Den åndelige oppfølgeren til Jet Set Radio ruller videre, og skal etter planen slippes en gang til neste år. Spillet – som kombinerer rullebrett og graffiti – blir konsolleksklusivt på Nintendo Switch i en begrenset periode.

TOEM

Svenskene i Something We Made viste frem sitt kommende eventyrspill, TOEM. Spillere utforsker en verden som er tegnet for hånd, løser puslespill og tar bilder. TOEM slippes til høsten.

Loop Hero

I Loop Hero må spillere bygge verdenen som spillets helt skal utforske og kjempe seg gjennom. Spillets PC-versjon fikk en positiv mottakelse i vår, og en Switch-versjon kommer mot slutten av året.

Far: Changing Tides

I Far: Changing Tides må spillere seile en merkelig farkost gjennom en postapokalyptisk verden. Spillet er en oppfølger til det godt likte Far: Lone Sails, og lanseringen blir tidlig i 2022.

Les også
Kommentar: I 2021 viste Nintendo seg fra sin beste og verste side

Necrobarista: Final Pour

Den visuelle fortellingen Necrobarista gjenoppstår med nye historier, forbedret visuell kvalitet og en modus hvor spillere kan lage sine egne historier. Final Pour-versjonen er tilgjengelig nå og er konsolleksklusiv for Nintendo Switch i en begrenset periode.

Garden Story

Garden Story plasserer deg i skoene til en drue, som tar på seg jobben som skogens vokter. Med hjelp fra andre frukter, må man bekjempe onde krefter og gjenoppbygge landsbyen. Ute på Nintendo Switch nå.

Boyfriend Dungeon

Grotteutforsker møter datingsimulator i Boyfriend Dungeon. Du kjemper mot monstre i ulike grotter, og våpnene dine har personligheter som du må jobbe for å stifte bedre bekjentskap til. Ute på Nintendo Switch nå.

Axiom Verge 2

Vi har visst en stund at en oppfølger, eller rettere sagt forløper, til det kritikerroste plattformspillet Axiom Verge var på vei. Lanseringsdatoen for Axiom Verge 2 har riktignok vært en hemmelighet, frem til onsdag. Spillet er nemlig ute på Switch og PC nå.

Shovel Knight: Pocket Dungeon

Shovel Knight-utvikler Yacht Club Games disker opp med en ny spillopplevelse i Shovel Knight: Pocket Dungeon. Spillet kombinerer puslespill og grotteutforsking, der spillere slåss og graver etter skatter. Kommer til Nintendo Switch til vinteren.

Islanders

Det minimalistiske bybyggerspillet Islanders er klar for konsoll. Nintendo Switch-versjonen er ute allerede nå, med tidsbegrenset konsolleksklusivitet.

Metal Slug Tactics

Leikir Studio puster nytt liv i Metal Slug, med en taktisk vri på den klassiske serien. Metal Slug Tactics kommer til Switch neste år, og byr på gjensyn med flere av seriens faste figurer og pikselgrafikk kombinert med taktiske kamper.

Tetris Effect: Connected

Det meget populære Tetris Effect kommer til Nintendo Switch den 8. oktober. Det er flerspillervarianten Tetris Effect: Connected som porteres til hybridkonsollen, med både enspillermodusen og Zone Battle, der man bygger Tetris mot hverandre.

Eastward

Actioneventyret Eastward tar spillere med til en nær fremtid, i en verden som er i ferd med å gå under. Eventyret begynner når gruvearbeider John støter på den mystiske ungjenta Sam, og sammen må de utforske en stor verden, løse gåter og bekjempe ondskap. Eastward lanseres 16. september og blir midlertidig konsolleksklusivt for Nintendo Switch.

I en kort montasje kunne Nintendo ellers avsløre lanseringsplaner for andre kommende spill. Både Curious Expedition 2 og Slime Rancher: Plortable Edition er ute nå. Gang Beasts kommer til høsten, mens Hundred Days - Winemaking Simulator slippes på Switch utpå vinteren en gang. I januar er det klart for Astroneer på Switch, mens LumbearJack kommer senere i 2022.

Siste fra forsiden