Her er den nye traileren til Assassin's Creed Syndicate

Viktoriansk action på tvers av industrielle London.

Mot slutten av sin pressekonferanse på E3 stilte Ubisoft med en rykende fersk trailer til Assassin’s Creed Syndicate. Settingen i spillet er London i 1868, midt i den industrielle revolusjonen.

Man kødder ikke med ‹‹The Rooks››.

Snikmorderen Jacob Frye og tvillingsøsteren Evie forsøker å gjøre slutt på undertrykkelsen av Londons underklasse ved å rekruttere folk til deres faksjon, kalt ‹‹The Rooks››. I traileren får vi se Frye kjempe seg på tvers av Londons tett befolkede gater til fots, med hestevogn og på toppen av et tog. På et tidspunkt introduseres ‹‹rope launcher››, den nye anretningen som hjelper deg å klatre opp vegger eller redde deg fra stygge fall i spillet.

Se også spillet i aksjon

I tillegg til traileren som du kan se nederst, ga Ubisoft ut en videosnutt som viser spillet i aksjon. Den kan du se øverst i artikkelen. Vi får se Jacob Frye’s stokk bli brukt både som slagvåpen, og som drapsvåpen da stokken skjuler et dødelig knivblad.

I Assassin’s Creed Syndicate kan du velge mellom å spille som Jacob og tvillingsøsteren Evie. Jacob er en aggressiv og opprørsk snikmorder, i motsetning til Evie som fokuserer mer på sniking og hastighet.

Lite er avslørt om hvor mye spillet påvirkes av hvilken figur du velger å spille som, men alt tyder på at søskenparet appellerer til hver sine forskjellige spillestiler. Videre kan du bytte mellom figurene når du går fritt rundt i spillet, mens historieoppdrag låser deg til en bestemt figur, litt som Grand Theft Auto V.

Siste fra forsiden