E3 2021 - Nintendo

Her er Nintendos E3-planer: 40 minutters stream med nye Switch-spill

Nintendo Direct-sendingen går av stabelen 15. juni.

Super Smash Bros. for Wii U.
NIntendo

Onsdag ettermiddag la Nintendo endelig frem sin plan for en Nintendo Direct-sending i E3-perioden. Nintendo forteller at spillpresentasjonen skal vare i om lag 40 minutter, og by på nye spill til Nintendo Switch. De fleste av dem slippes i år.

Sendingen går av stabelen 15. juni klokken 18:00 norsk tid.

I kjølvannet av presentasjonen inviterer Nintendo som vanlig til en mer utdypende gjennomgang av noen av spillene de viser frem i en Nintendo Treehouse: Live-sending. Denne etterfesten skal vare i omlag 3 timer.

Akkurat hva Nintendo har i ermet denne gangen er det ikke lett å si, men vi har noen håp. Kanskje vi endelig får vite mer om The Legend of Zelda: Breath of The Wild 2? Ellers er det lenge siden vi har hørt mer om Metroid Prime 4 og Bayonetta 3. Og kanskje vi til og med får se den mye beryktede Nintendo Switch Pro-konsollen som fremdeles har til gode å bli annonsert offentlig.

Vi regner også med at litt tid vies Pokémon-serien. To spill er på vei: Pokémon Legends Arceus og Pokémon Brilliant Diamond/Shining Pearl, og begge fikk slippdatoer nylig.

Les alt vi har skrevet om E3 2021 »

SE OGSÅ: Her er E3-timeplanen for i år »

Siste fra forsiden