Her er resultatene fra helgens Intel Extreme Masters

Norske «Snute» nådde ikke helt opp denne gangen.

Årets første runde i Intel Extreme Masters ble avholdt i helgen, og det ble tevlet i League of Legends, StarCraft II, Counter-Strike: Global Offensive, World of Tanks og FIFA 13.

Norsk deltagelse

Jens «Liquid'Snute» Aasgaard var det eneste norske håpet i dette mesterskapet, som var hans første etter å ha signert for det verdenskjente laget Team Liquid.

Han greide dessverre ikke å følge opp storspillet fra HomeStory Cup, og røk ut i gruppespillet. «Liquid'Snute» vant to av kampene sine, men tapte tre. Dette gjorde at han endte på en delt 17. plass, men dro likevel hjem med respektable 3600 kroner i premiesekken.

Det var atter en gang koreansk dominans i StarCraft II, og til slutt stod det mellom «First» og «Dream» i finalen. Der overbeviste Protoss-spilleren «First» stort, og vant til slutt 3-1. Han stakk dermed avgårde meg hele 36 000 kroner i førstepremie.

Overraskende seier i League of Legends

Også i League of Legends dominerte de koreanske spillerne. I semifinalene var begge de asiatiske lagene representert. Azubu Blaze vant til slutt mot det sterke europeiske laget Fnatic i den første semifinalen, mens overraskelseslaget Gambit Gaming fra Russland vant mot koreanerne Azubu Frost i den andre.

Til alles store overraskelse vant Gambit finalen. De viste aggressivt og underholdende spill i hele turneringen, og kronet det hele med en overbevisende 2-0-seier i finalen. Dermed kunne russerne ta med seg hele 86 000 kroner hjem.

I Counter-Strike: Global Offensive var det polske ESC Gaming som stakk av med førstepremien. Polsk seier ble det også i World of Tanks, der Evil Panda Squad viste seg som det beste laget. Hjemmepublikummet kunne også glede seg over at «bejott» seiret i FIFA 13-turneringen, etter å ha vunnet finalen 2-1.

Les også: Tredje League of Legend-sesong nærmer seg
Les også: Dette er Norges beste FIFA 13-spiller på PlayStation 3

Siste fra forsiden