Game Pass - mai 2023

Her er spillene du får med Game Pass i mai

Ikke bare Redfall denne måneden.

Bethesda

Game Pass-spillene i mai domineres av Redfall, som tross mye pomp og prakt fikk stryk i vår anmeldelse. Microsofts abonnementstjeneste får riktignok også andre spill denne måneden, og selskapet har nå avslørt hva abonnenter kan raske med seg.

Ved siden av Redfall for PC, Xbox Series X/S og skyspilling har Game Pass-måneden begynt med gjensyn med tidligere innslag. Både byggespillet Besiege og actionspillet Quantum Break er tilbake etter et lite avbrekk, og kan spilles på konsoll og PC – samt via skyen for Besiege.

Ravenlok.
Cococucumber

Av kommende titler er Ravenlok, et eventyr satt i en uhyggelig fantasiverden. Spillet blir tilgjengelig 4. mai, via PC, konsoll og Cloud.

8. mai får Xbox Series X/S-spillere ta på seg cowboyhatten i Weird West, et herlig actionrollespill fra tidligere Dishonored-utviklere. Dagen etter er det PC-spillere som kan juble for Shadowrun Trilogy, som allerede er tilgjengelig på Game Pass for konsoll og nettskyen.

Deretter er det klart for et helt nytt spill. Det turbaserte rollespillet Fuga: Melodies of Steel 2 lanseres 11. mai, og blir tilgjengelig dag én for Game Pass-abonnenter på PC, konsoll og Cloud.

Også denne måneden er det en håndfull titler som forlater Game Pass-biblioteket. 15. mai forsvinner følgende spill:

  • Before We Leave (PC, Xbox og Cloud)
  • Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition (PC, Xbox og Cloud)
  • Hearts of Iron IV (PC)
  • Her Story (PC)
  • Umurangi Generation: Special Edition (PC, Xbox og Cloud)

LES OGSÅ: Her er spillene du får med PlayStation Plus i mai »

Siste fra forsiden