PlayStation Plus - mai 2023

Her er spillene du får med PlayStation Plus i mai

Middelalderslagsmål, billøp og terrengsykling.

Tripwire Interactive

Fire måneder (nesten) unnagjort i 2023 og vi nærmer oss mai. Den nye måneden byr som vanlig på en ladning med PlayStation Plus-spill, og Sony har bekreftet hva man får med seg i måneden som kommer.

Fra 2. mai kan abonnenter sikre seg GRID Legends, Chivalry 2 og Descenders. Spillene er tilgjengelige for alle, enten man abonnerer på Essential-, Extra- eller Premium-nivået.

GRID Legends (PlayStation 4 og PlayStation 5)

GRID Legends.
EA Swiss Sarl

GRID Legends fra 2022 byr på arkaderacing, med haugevis av biler å frese rundt i på baner fra hele verden. Opplevelsen ble tatt godt imot av vår anmelder, mye takket være den Netflix-inspirerte modusen Driven to Glory.

– GRID Legends lykkes stort takket være artig racing, en rekke spennende moduser, lekker grafikk og en upåklagelig ærlig og dypt «cheesy» fortelling. Det er rett og slett et veldig gøyalt spill, og jeg koser meg stort sett kontinuerlig mens jeg spiller, var dommen fra Espen Jansen.

Chivalry 2 (PlayStation 4 og PlayStation 5)

Chivalry 2.
Tripwire Interactive

Kaotisk middelalderslåssing i førstepersons synsvinkel står på menyen i Chivalry 2. Det snart to år gamle spillet inviterer flere titalls spillere til å dælje løs på hverandre i vilden sky, noe vi satt stor pris på den gang.

– Det er noe spesielt deilig ved Chivalry 2. For ikke bare finner man seg i midten av komiske situasjoner i hver eneste kamp bare fordi spillet fungerer som det gjør, men å svinge med sverd, klubber eller økser er gjort på en tung og god måte, konkluderte Andreas Bjørnbekk.

Descenders (PlayStation 4)

Dscenders.
No More Robots

2019-spillet Descenders – som kom til PlayStation 4 i 2020 – plasserer deg på en terrengsykkel og sender deg utfor en rekke skumle fjellsider- Målet er å komme først til bunn, og selvfølgelig å utføre kule hopp og triks på vei ned.

Descenders lar deg spille alene mot datastyrt motstand, eller mot andre spillere på nett. Her får man også valget om å slutte seg til ett av tre lag, som man sanker poeng for på den globale ledertavla.

Alle tre spillene kan lastes ned via PlayStation-butikken, fra 2. mai til 6. juni.

LES OGSÅ: Nå forsvinner PlayStation Plus Collection »

Siste fra forsiden