Her er traileren til Halo Wars 2

Oppfølgeren til Halo Wars har fått lanseringsdato – og du kan teste det allerede nå.

Det begynner å bli en del år siden Microsoft lanserte sanntidsstrategispillet satt til det kjente Halo-universet, Halo Wars. Oppfølgeren ble kunngjort i fjor, og på årets E3-messe kunne Microsoft omsider dra sløret av en rykende fersk trailer til Halo Wars 2.

Den nye tittelen er utviklet av studioet Creative Assembly, som tar over stafettpinnen fra Ensemble Studios. Creative Assembly er først og fremst kjent for sin strategispillserie Total War.

Høyt tempo og ny fraksjon

Halo Wars 2 lover høyt tempo, episke slag og en helt ny historielinje. Som før disponerer du skipet Spirit of Fire, som denne gangen må bryne seg på en helt ny fraksjon kalt «The Banished».

Halo Wars 2.
Skjermdump/YouTube

Denne ledes av en hærfører ved navn Atriox, som skal være både en dødelig kriger og en begavet militærleder. Det kan med andre ord virke som om utfordringene vil bli upåklagelige i det nye spillet.

Halo Wars 2 lanseres den 21. februar neste år til Xbox One og Windows 10. Du trenger imidlertid ikke å vente så lenge med å teste det. En åpen flerspiller-beta er nemlig tilgjengelig allerede nå, og vil vare til og med 20. juni.

Hovedtraileren til spillet ser du øverst i artikkelen, og under finner du traileren til flerspiller-betaen.

Les alle våre nyhetssaker fra E3 2016 »​

Siste fra forsiden