Her er traileren til Heavy Rain-utviklerens nye spill

Detroit: Become Human ble vist frem på E3-messen.

Vi skrev sist om det nye spillet til Heavy Rain-utvikleren Quantic Dream, Detroit: Become Human, i oktober i fjor, og siden har vi ikke sett eller hørt så mye mer til spillet. På E3-messen ble endelig mer informasjon om spillet avslørt, sammen med en ny trailer.

I likhet med de øvrige spillene til Quantic Dream er det filmatisk og følelsesladd historiefortelling som står i fokus i Detroit: Become Human. Denne gangen er settingen imidlertid vesentlig mer futuristisk.

Menneskelige androider

Spillet foregår i byen Detroit i en fremtid hvor androider har erstattet mennesker på mange områder i samfunnet. Handlingen starter med at androidene på mystisk vis begynner å endre adferd ved å blant annet vise tegn til menneskelige følelser.

Handlingen i spillet foregår i fremtidens Detroit.
Sony

Spilleren kontrollerer flere figurer i spillet, hvorav to er introdusert så langt; androidene Kara og Connor. Ved å spille som de ulike karakterene vil du oppleve historien fra flere ulike perspektiver, og spillet vil stille deg overfor mange vanskelige valg og dilemmaer som vil få konsekvenser både for historiens gang og for de andre spillbare figurene.

Ny spillmotor

Dermed er det om å gjøre å vurdere valgene sine nøye, og akkurat som i Heavy Rain kan de spillbare figurene dø, hvorpå historien i så fall vil fortsette uten dem. I likhet med de ande Quantic Dream-spillene er idéen i Detroid: Become Human at man spiller historien.

Når det gjelder den tekniske delen benytter spillet en helt ny spillmotor som ifølge utvikleren skal by på mange avanserte grafiske funksjoner. Resultatet kan man få et inntrykk av i traileren, som du kan se øverst i artikkelen. Detroit: Become Human lanseres eksklusivt til PlayStation 4, men har ennå ikke fått en endelig slippdato.

Se flere nyheter fra E3-messen her »

Siste fra forsiden