Her er vinnerne av Street Fighter X Tekken-turneringen

Slåsskjempene har møttes til dyst og her er resultatene.

I går arrangerte vi en turnering i det ferske slåssespillet Street Fighter X Tekken. Turneringen foregikk på Xbox 360, og ble gjennomført i samarbeid med det norske slåssespillsamfunnet Round1KO.com.

Etter at støvet hadde lagt seg over de virtuelle arenaene stod Wubstepz igjen som seierherre. Han får dermed en premie på 2500 kroner.

Andreplassen gikk til SimSimIV, som kan innkassere 1500 kroner i premie, mens veggey tok tredjeplassen og tjente 1000 kroner på sin dyktighet i spillet. Han slo ut obsci i bronsjefinalen. Vi gratulerer hele gjengen, og spesielt vinneren Wubstepz.

Seriene Street Fighter og Tekken har preget slåssespillenes utvikling siden åtti- og nittitallet, og i Street Fighter X Tekken slår de seg sammen i én gigantutgivelse. Her stiller Tekken-gjengen opp på Street Fighter-folkenes hjemmebane, for å finne ut én gang for alle om Ryu eller Kazuya er best, eller om Dhalsim gruser dem alle.

Spillet bruker samme teknologi som kritikerroste Street Fighter IV, men er tilpasset med nye spillmekanikker for å nå ut til fans av begge leire. Det er tilgjengelig på Xbox 360 og PlayStation 3, og kommer til PC i løpet av måneden. Vita får også en versjon, til høsten.

Du kan se kamper fra turneringen, inkludert finalen, i dette opptaket (Wubstepz spiller under navnet Duppsko):

Siste fra forsiden