Hevn over gudene

Norrønt rollespill

Et nytt Valkyrie Profile er på vei til Europa.

Playstation-klassikeren Valkyrie Profile fikk en nyutgivelse på PSP april i fjor, og både det og oppfølgeren Valkyrie Profile 2: Silmeria ble svært godt mottatt her på Gamer.no. Nå har Square Enix kunngjort at det tredje spillet i serien er på vei til Europa.

Valkyrien Lenneth

Vis større

Valkyrien Lenneth

Stikkord:
  • spill
  • ds
  • rollespill
  • valkyrie profile
  • the accused one


I Valkyrie Profile: Covenant of the Plume er Midgard på randen av krig. To prinser kjemper om makten i kongeriket Artolia, og landets naboer er klare til å kaste seg over kongedømet ved første svakhetstegn.

Den unge soldaten Wylfred har annet å tenke på enn en eventuell krig. Han søker hevn over gudene som tok faren fra ham, og han har fått en unik mulighet til nettopp det. Underverdenens dronning Hel har skjenket ham en fjær fra skjebnenegudinnen Lenneths vinger, og med den har han kanskje en sjanse til å få has på gudene.

Gudinnens fjær er en sentral gjenstand i spillet, og skal ha stor innvirkning på både historien og de mange kampene du må kjempe. Valgene du gjør på slagmarken og når du utforsker kan få historien til å bevege seg i nye rettinger og mot ulike avslutninger.

Kampsystemet fra det første Valkyrie Profile er tilbake, med et par oppdateringer. Kampene foregår i sanntid, og hver av krigerne dine er bundet til en knapp. For hvert trykk på knappen angriper den utvalgte krigeren, og ved å velge rett kriger til rett tid kan du bygge opp kombinasjonsangrep og utløse spektakulære magiske angrep.

Valkyrie Profile: Covenant of the Plume er eksklusivt til DS, og skal utgis en gang i løpet av våren.

Siste fra forsiden