Hevnlystent Burnout-spill på vei

EA har kunngjort etterfølgeren til Burnout 3: Takedown, og denne gangen får du ta ut frustrasjonen på uskyldige bilister fanget i rushtrafikken.

Har du noengang sittet fast i rushtrafikken og kjent sinnet bygge seg opp i takt med antallet biler rundt deg? I september får du sjansen til å leve ut all oppsamlet aggresjon, i etterfølgeren til Burnout 3: Takedown. Spillet har fått navnet Burnout: Revenge, og skal etter planen lanseres til Xbox og PS2.

I tillegg til forskjellige nye "race", "crash" og "road rage"-modus, kommer Burnout: Revenge med et helt nytt "revenge"-modus, der du får slå deg løs i rushtrafikken og kjempe mot klokken samtidig som du får ta ut frustrasjonen din på resten av rushtrafikken.

Burnout: Revenge utvikles av Criterion Games, som også har stått for de øvrige utgivelsene i denne populære bilspillserien. Electronic Arts planlegger å gi ut flere detaljer om Burnout: Revenge på årets E3-messe. Mens du venter på mer informasjon, kan du ta en titt på de to første skjermbildene fra spillet.

Siste fra forsiden